|
|
Extreme Veteran
na terenu, na kom je 2008-e god. održano Evropsko prvenstvo, od 11.do 13 juna održaće se tradicionalno lepo takmičenje Sofia cup. Organizator Borislav Bardarov,,zamolio me je da stavim link sa biltenom i on-line prijavom. Broj takmičara do sada prijavljenih je nešto i veći(za broj takmičara iz Bugarske koji su se prijavili telefonom),od onogna spisku prijavljenih. Preliminarna vremenska prognoza govori da će vreme biti lepo. Za evenualna pitanja i pomoć stojim vam na raspolaganju.
http://www.f1abc.com/SofiaCupBulletin_1.htm - Bilten
http://www.turkey-ff.info/valentin/default.aspx - On line prijava
http://www.f1abc.com/CompetitorsSofia.htm - spisak prijavljenih
Edited by Tica 25/5/2010 23:19
----- Mića Tica |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Extreme Veteran
prema poslednjim informacijama koje sam dobio od Bobija, teren na kom će se održati takmičenje je odličan i prema prognozama očekuje se idealno vreme. Temperatura do 35 C. Danas dolaze Finci ----- Mića Tica |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Odlazak u petak ujutro, dolazak u ponedeljak rano ujutro. Ako ima kandidata, možemo skupa i podjeliti troškove. ----- Damjan,
Aeroklub KRKA |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: SFRJ | damjan, čujemo se. Zainteresovan ukoliko bude sve u redu sa upisom klinca u školu...... može?
----- Mića Tica |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Dogovoričemo se naveće. nešto se dogovaramo sa Rolandom i truppeom, znat ču kasnije.
Inače može, normalno.
Damjan ----- Damjan,
Aeroklub KRKA |
|
|
|
Expert
Dogovoričemo se naveće. nešto se dogovaramo sa Rolandom i truppeom, znat ču kasnije.
Inače može, normalno.
Damjan
Mićo ,,, budi ti na oprezu sa ovom trojicim !! Ako nema ništa "usput " love prvog do sebe !!
___prijavleni na Sofia cup
http://www.turkey-ff.info/valentin/Competitors.aspx
Edited by sony 9/6/2010 14:24
-----
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: SFRJ | Evo slika sa terena. Inače Nemci su radili drenažu terena za vreme drugog svetskog rata
(pazardddik.jpg)
Attachments ---------------- pazardddik.jpg (190KB - 292 downloads)
----- Mića Tica |
|
|
|
Veteran
| Eto mene u Bugarskoj - na 10 km od terena - vrijeme iz snova, a kažu da će i za vikend biti - cijene klope i piva ispod minimuma - za 100 Eura se može dobiti 200 leva - pazite gdje mijenjate (kurs varira od 160 do 200) - za 5 leva dobijete šašljik od pola kile mesa na sablji - curice dobijete za 100 leva - pandura sa radarom od Sofije do terena se pazite (3 puta me opizdili - dogovorili se 3 x 20 leva) i je... ga ja nemogu ostati na tekmi jer me kapitalisti tjeraju dalje i jebo sam majku Dunavu koji mi spakirao samo tako sranja za koja nisam ni sanjao da su moguća
I zadnje - kada pijete pivo onda pijete samo KAMENITZA |
|
|
|
Extreme Veteran
Eto mene u Bugarskoj - na 10 km od terena - vrijeme iz snova, a kažu da će i za vikend biti - cijene klope i piva ispod minimuma - za 100 Eura se može dobiti 200 leva - pazite gdje mijenjate (kurs varira od 160 do 200) - za 5 leva dobijete šašljik od pola kile mesa na sablji - curice dobijete za 100 leva - pandura sa radarom od Sofije do terena se pazite (3 puta me opizdili - dogovorili se 3 x 20 leva) i je... ga ja nemogu ostati na tekmi jer me kapitalisti tjeraju dalje i jebo sam majku Dunavu koji mi spakirao samo tako sranja za koja nisam ni sanjao da su moguća
I zadnje - kada pijete pivo onda pijete samo KAMENITZA
Šteta neiskoristit priliku kad si več tu,ili se čuvaš za državno?? |
|
|
|
Expert
Location: Mostar | Mene je Toni upravo pitao :::Ako je ta piva ko Ožujska ,,,bolje da ostanemo pri ""Karli ""
I pito me je :::kako on zna kolko su curice ??? A velim što mene pitaš ,,,otkud bi ja znao ,,pitaj Banjca !! -----
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Split | Ako ima žuje na terenu,Sony ja na dolazin,dosta mi je bilo u Korenici!!!!! |
|
|
|
Expert
http://www.kurir-info.rs/planeta/pad-cena-seksualnih-usluga-u-bugar... -----
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: SFRJ | Svirkata ti je od 10 leva pa naviše...... Zaobilaznica oko Sofije,sigurno nailaziš na njih ----- Mića Tica |
|
|
|
Veteran
| Dragi druže Sony, nitko tebe ne zafrkava - moja curica u hotelskoj sobi u dobrom hotelu za cijelu noć stoji 100 leva, ove kraj ceste za jedan metak ne upotrebljavam pa mi i cijena nije poznata |
|
|
|
Veteran
| Planirao sam ja ostati ali kao što sam rekao - jebo Dunav - moram hitno u Mađarsku gdje je ovaj prije spomenuti sve razjebao i to stvarno ozbiljno tako da upitno gledam i prema 19.6. tj državnom a vama je bolje da i ne dođem da se nebi dogodilo da državno osvajam treći puta za redom
(miskolc.jpg)
Attachments ---------------- miskolc.jpg (53KB - 278 downloads)
|
|
|
|
Expert
Dragi druže Sony, nitko tebe ne zafrkava - moja curica u hotelskoj sobi u dobrom hotelu za cijelu noć stoji 100 leva, ove kraj ceste za jedan metak ne upotrebljavam pa mi i cijena nije poznata
A dobro ,,,kad je tako !! ali ovo o ""jednom metku " malo mi je čudno ?? hm mmm!
ja se uvjek sjetim onoga kad sam je u hotelu pitao za cjenu a ona kaže ::
-- 50 na podu--- 100 na stolu --- 150 u krevetu !!
--ja izvadim 150 i dam ,,,a ona kaže ---Izvoli na krevet !!!
--- Ma kakav krevet !!To ti je za 3 x na podu !! -----
|
|
|
|
Extreme Veteran
Dragi druže Sony, nitko tebe ne zafrkava - moja curica u hotelskoj sobi u dobrom hotelu za cijelu noć stoji 100 leva, ove kraj ceste za jedan metak ne upotrebljavam pa mi i cijena nije poznata
Pa ti si onda strašno pospan i kao takav rizičan na putu........!!!!????? ----- Mića Tica |
|
|
|
Extreme Veteran
Planirao sam ja ostati ali kao što sam rekao - jebo Dunav - moram hitno u Mađarsku gdje je ovaj prije spomenuti sve razjebao i to stvarno ozbiljno tako da upitno gledam i prema 19.6. tj državnom a vama je bolje da i ne dođem da se nebi dogodilo da državno osvajam treći puta za redom
Šampione nevadi se na gazdu(kapitalistu),dunav, znam da te straj,vidi Sonju čovik se još nije oporavija |
|
|
|
Expert
Location: Mostar | Evo i za one koji nemogu ili neče u BLG na Sofia cup vijest sa Slovenskog foruma da Mura i Novohrad cup zasigurno idu , jer se teren u Tassu oporavlja,, tj skoro da je suh !!
---Toni stvarno imaš sreće ,,, jer baš tad moram za Hanover,,, a tako san ti mislija i tamo ""rakete "" pokazat !! Imaš sriće ,,,,imaš !! -----
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Nova Pazova | Na SOFIA CUP-u učestvuje i prvi modelar iz AFRIKE:
Mr.Olabis Aynawale, junior, Egipat, do duše, ne navodi se u kojoj disciplini!
No, za početak dovoljno!
http://www.turkey-ff.info/valentin/Competitors.aspx |
|
|
|
Expert
Location: Mostar | Bez obzira na snjeg u Bugarskoj,,,, takmičenje ide,,,ako se ne izmorim od svirkata na frulkata !!
(blg 001.JPG)
Attachments ---------------- blg 001.JPG (37KB - 274 downloads)
-----
|
|
|
|
Elite Veteran
|
|
|
Extreme Veteran
Location: SFRJ | Danas je na programu bila muška kategorija,......(šala) i prema informacijama,posle 7-og turnusa puni su Roland i Bardarov. Ali Bardarov Nikolaj junior. ako sam dobro čuo,treći je Nikolaj Nikolov, 4. Kulmako, 5. Borislav Bardarov. Fly off je zakazan za 7 sati,znači po našem u 6. ----- Mića Tica |
|
|
|
Expert
Location: Mostar | Rooo 1. Bardarov jun. 2 mjesto !!! a je vruće u pm !! -----
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Banja Luka | Bravo Roland,treba sad stici Makarova! |
|
|
|
Expert
(blg 1 002.JPG)
Attachments ---------------- blg 1 002.JPG (55KB - 299 downloads)
-----
|
|
|
|
Elite Veteran
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
Elite Veteran
Ili tražiš model ili si sj...o komp!? |
|
|
|
Extreme Veteran
----- Mića Tica |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | Pa pustite covjeka da mirno odleti svoje, makar to bio i fly-off Tko je nama kriv sto nismo sada tamo i ne znojimo s njima.... ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
|
|
Expert
(-blg3 009.JPG)
Attachments ---------------- -blg3 009.JPG (46KB - 338 downloads)
-----
|
|
|
|
Expert
Location: Mostar | Bilo je tako vruče ,,,,, ovu đukelu sam slikao u 7 turnusu ,,,,, a kad sno došli u 7 sati ujuto bila je skroz bijela !!!
(-blg3 004.JPG)
Attachments ---------------- -blg3 004.JPG (56KB - 325 downloads)
-----
|
|
|
|
Expert
Location: Mostar | A malo mi dosadno ,,,za sada tu na granici ,pa evo i reza penjača ,,,sve u svemu ,,danas niko pun !!
(-blg3 007.JPG)
Attachments ---------------- -blg3 007.JPG (47KB - 353 downloads)
-----
|
|
|
|
Extreme Veteran
Kao što se vidi ( i po nešto ne vidi - F1A),
Radoje PRVI u F1B na Sofia Cup-u 2010!! Slavko PRVI u juniorskoj konkurenciji u F1B (ukupno 4.) i DRUGI među juniorima u F1A (ukupno 6.)! Radoje 8. u F1A. Modelari Francuske, učesnici Sofia Cup-a, posebno nagradili Slavka kao najuspešnijeg juniora - PRVI u F1B, DRUGI u F1A. U susret Juniorskom svetskom, Slavko leteo "bant"-model F1A. "Tajni adut" novopazovčana i veoma zaslužan za uspeh Slavka ( i Kilija) Soni iz Mostara. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | CESTITAM... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
First planning,second altitude !!!
Sto vise treniras, treba ti manje srece !!
E K |
|
|