|
|
Veteran
Location: Zagreb | I ove godine brojan i uspjesan nastup domacih joticara na tekmi u Bugarskoj. Cak tri nasa finalista u vrlo jakoj konkurenciji od 60 natjecatelja iz 10 drzava.
Cestitke Arijanu na prvom mjestu u juniorskoj i drugom mjestu u seniorskoj konkurenciji. Nazalost, Sebastian Feigl je bio bolji za samo 0,1 bod.
Kompletni rezultati i par slika na: http://www.f3j-bulgaria.hit.bg/
Hvala na pomoci i drustvu ekipi u sastavu Arijan, tata Huco, Sika, Marin, Miro, Niksa i njegovi prijatelji. LP, Sasa | |
Site Sponsor | my ad code here... | | |
Extreme Veteran
Location: Međimurje | Iskrene cestitke majstoru Arijanu na dvostrukom pobjednickom postolju ali i Sasi te tati Huci ----- Što je to EPOXY smola?
EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. | |
| |
Expert
Bravo Arijan. Saša, kaj je bilo u 2. FO ? Šteta kaj i Huco nije letio finale.
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta | |
| |
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | Bravo Arijan, rezultat za postovanje! Zapazen uspjeh i ostalih nasih ucesnika!! ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 | |
| |
Veteran
Imao sam vrlo kratak start u oba finalna leta sa malom konacnom visinom, 30-tak metara odokativno. Nije da sam namjerno riskirao ali kad je vec tako ispalo dao sam sve od sebe da se izvucem. U prvom startu sam i uspio ali u drugom sam ipak morao ponoviti.
Steta za tatu Hucu ali je on ipak odlucio biti uz Arijana i ne sudjelovati u finalu.
Inace, vrijeme je bilo netipicno za Bugarsku, suncano i skoro bez vjetra. Termike je bilo ali nemogu reci da su visine bile astronomske. Uglavnom trebalo se naraditi za puno vrijeme.
I jos za kraj, na tomboli sam izvukao F3K model Radinu. S obzirom da se nemam vremena baviti se tom kategorijom povoljno bih je prodao. Zainteresirani se mogu javiti na PM, a cijena po dogovoru.
LP,
Sasa | |
|
|