|
|
Expert
Location: Zaprešić | U utorak, u Kraljevici, na godišnjoj Skupštini HZTK-e, Zoran Lulić je primio Nagradu tehničke kulture. Više na: http://www.hztk.hr/javna-priznanja/prof-dr-sc-zoran-lulic/767/ a 14. 04. primit će i Županijsku nagradu tehničke kulture "Rudolf Perešin" Nagrade su za organizaciju i provedbu FFWCh 2009. Čestitam. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Extreme Veteran
Location: Varaždin | Pridružujem se čestitkama! ----- nenad |
|
|
|
Extreme Veteran
Zasluzena nagrada!! |
|
|
|
Extreme Veteran
Ako može ja bi još jednom sve 2013 ili 2015..
|
|
|
|
Elite Veteran
p.s. jel istina što se priča da će se još jednom ponoviti svjetsko na krbavi |
|
|
|
Veteran
Location: Fort Huachuca | Ugodno je bilo raditi pod njegovim vodstvom!!!!
Lijep pozdrav svim sudionicima wch2009 u FF.
pozz |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | ja se nadam ponovnom svjetskom ----- Luka Krušec, CRO 1722
www.atelierfly.com |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | Cestitam Luli na zasluzenom! Nece ga smetati ako zakljucim da je to priznanje svima u organizaciji i provedbi WCh. ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | I to nije sve, Modelarski klub Zaprešić za organizaciju FFWCh, rezultate i 40 godina postojanja dobiva "Rudolf Perešin" a mene su nagradili s "Faustom Vrančićem" više na: http://public.mzos.hr/Default.aspx?art=9840&sec=3123 ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Veteran
Bez vecine s ovog foruma to bi jednostavno bilo neizvedivo.
Da bi se ista ponovilo potrebno je prvo ozbiljno odluciti da se to zeli. Nadalje, kada i s kime - to je ogromna kolicina posla, a nisam siguran da je svi mogu i zele povno preuzeti. Takodjer, razdoblje od minimalno dvije-tri godine treba cuvati, odnosno sprijeciti da i na Krbavskom polju izraste divlje raslinje kao na Bjelopolju. Da li WCh ili ECh, juniori ili seniori? Ima tu jos hrpa pitanja.
Z
Edited by zlulic 9/4/2010 11:27
|
|
|