|
|
Expert
Location: Zaprešić | 15. veljače 1970. osnovan je Modelarski klub Zaprešić. SRETAN 40. ROĐENDAN!!!
(40. birthday jumper.jpg)
Attachments ---------------- 40. birthday jumper.jpg (176KB - 425 downloads)
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Extreme Veteran
Location: Varaždin | Bravo, čestitke ----- Krešimir Hrastovec
[img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img]
[img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] |
|
|
|
Veteran
Location: Karlovac | Reklo bi se ''mladić sa iskustvom''. Želim mu vječan i uspješan život. |
|
|
|
Extreme Veteran
I samo dalje naprijed, još barem toliko! ----- nenad |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Ludbreg | Respektabilna obljetnica i još ljepši poklon.
Super dečki, želim Vam još puno ovakvih obljetnica. ----- Pozdrav
Mimi |
|
|
|
Expert
I dosta Mishelinki na njemu izlizali !! A poslje svjetskog 2013 da kupite Mercedesa !
Di ste u citroenu vidjeli auta ??? -----
|
|
|
|
Veteran
Location: Pula | Društvo sretna vam obljetnica,(4 banke ipak nije mala stvar),
nastavite tako!!!!! |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Arnhem-Nederland | Sretno i uspjesno Vam bilo !! ----- Efteling
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Koprivnica | sretan rođendan klubu ----- Luka Krušec, CRO 1722
www.atelierfly.com |
|
|
|
Extreme Veteran
Nama fali do toga još samo 39..... ----- Damjan,
Aeroklub KRKA |
|
|
|
Extreme Veteran
Sretni i veseli bili 100g. najmanje proslavili !!!!!!!!!! |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zaprešić | Iduću Subotu daklem 27og svi ste pozvani na proslavu u prostorijama (dvorištu) kluba. Bude piti, bude jesti (kotlovina, roštilj) i kaj sve gosti već donesu Pa da skupa proslavimo i 40 let i žutu pticu ps samo se najavite koji dan ranije tak da znamo koliko praščića da pripremimo. ----- Moja životna filozofija (by Vikac):
Napravio sam avion kojeg pustiš i on leti dok ne padne na zemlju!!!
|
|
|
|
Extreme Veteran
Iduću Subotu daklem 27og svi ste pozvani na proslavu u prostorijama (dvorištu) kluba. Bude piti, bude jesti (kotlovina, roštilj) i kaj sve gosti već donesu Pa da skupa proslavimo i 40 let i žutu pticu ps samo se najavite koji dan ranije tak da znamo koliko praščića da pripremimo.
Meni moje ostavite nek se malo ugoji,pa onda na Cro -kupu!
----- Efteling
|
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Povodom 40. godišnjice Modelarskog kluba Zaprešić, u subotu, 27. veljače, pozivamo sve članove, prijatelje i sve ostale na druženje uz jelo i pilo. Vidimo se u subotu! Molimo Vas da se par dana prije najavite, tak da znamo kolko nas bude. ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Bihać | Sretno bilo i narednih 40 godina! Jebote pa stariji ste i od mene!
Živjeli! |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Ne znam ko če doći , ali sam siguran da Damjan sa svojom ekipom neće. Zna da bi na fešti probao prava Zagorska vina, pa onda nemože više svoj Cviček , realno rečeno, dizati u visine.Počet će u njemu kupus kiseliti.
Edited by darijo 24/2/2010 15:52
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Novo mesto | Došao bi ja, hvala na pozivu... ali u subotu imamo Državno F1A u Morskoj Soboti... i još Terlep vozi nazad sa službenim Kangoojem.... A terlepova žena jedina ima više rodjendana godišnje od moje.....tako sumnjam, da če Terlep smjeti skrenuti prema Zaprešiću..... jedino, da ja svoj auto ostavim u Brežicama......
Edited by Damjan 24/2/2010 20:11
----- Damjan,
Aeroklub KRKA |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Prije 39 godina na prvoj proslavi m.k. Zaprešić. Lijevo na slici obilježen crvenim kružićem tada pionir modelarstva , danas stara , dobra legenda, ..., Dlaka!!!!!!!!!!!!
(mk. Zapreeeiii.JPG)
Attachments ---------------- mk. Zapreeeiii.JPG (182KB - 374 downloads)
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Zaprešić | Znam gdje treba doć ali dajte nam recite i kada ? Bar otprilike vrijeme , treba li kaj donijeti?
Edited by buki 26/2/2010 08:55
|
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | buki - 26/2/2010 08:55 Znam gdje treba doć ali dajte nam recite i kada ? Bar otprilike vrijeme , treba li kaj donijeti? Bar bi Ti (kao član kluba) trebal znati kada treba "doć". Ili dolaziš isključivo gao "goust" ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Elite Veteran
----- __________________
Veseli i zdravi bili |
|
|
|
Extreme Veteran
buki - 26/2/2010 08:55 Znam gdje treba doć ali dajte nam recite i kada ? Bar otprilike vrijeme , treba li kaj donijeti? Bar bi Ti (kao član kluba) trebal znati kada treba "doć". Ili dolaziš isključivo gao "goust"
Ok, ja kao član kluba znam...fala |
|
|
|
Expert
Location: Mostar | Ja se nadam da če te Vi poranit (ko rano rani,,,,čitav dan - vrti ražanj !! ) ko dobri domačini i oko 10-11 dočekat pun kamion putnika !!
,,Dobro sad ,,nemora bit baš tada sve pečeno,,a i nečto me jedan zub j,,,, a pit nesmijem tako da bi radije obišao radionicu i neš,,maznuo !! -----
|
|
|
|
Extreme Veteran
Ja se nadam da če te Vi poranit (ko rano rani,,,,čitav dan - vrti ražanj !! ) ko dobri domačini i oko 10-11 dočekat pun kamion putnika !!
,,Dobro sad ,,nemora bit baš tada sve pečeno,,a i nečto me jedan zub j,,,, a pit nesmijem tako da bi radije obišao radionicu i neš,,maznuo !!
Sta pises ovo ,da nisi pijan vozio!!
Edited by Bobo 26/2/2010 20:18
----- Efteling
|
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Mi slavimo Sonjo je stigao kao prvi čestitar !
Edited by dlaka 27/2/2010 15:01
(sonjo.jpg)
(milinkovic.jpg)
(panorama.jpg)
(robi.jpg)
(sinisa.jpg)
Attachments ---------------- sonjo.jpg (155KB - 353 downloads) milinkovic.jpg (153KB - 354 downloads) panorama.jpg (150KB - 361 downloads) robi.jpg (143KB - 367 downloads) sinisa.jpg (146KB - 347 downloads)
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | idemo dalje, došli su Krešo, Denis, Mirko & Mirna, Milinković, FKVK...
Stigla je i torta
(torta.jpg)
(zapresicki televizor.jpg)
(kotlovina.jpg)
(finomrak.jpg)
(cedo milinkovickreso.jpg)
(mirko.jpg)
(mirna.jpg)
(pikado.jpg)
(marta.jpg)
Attachments ---------------- torta.jpg (126KB - 389 downloads) zapresicki televizor.jpg (113KB - 371 downloads) kotlovina.jpg (141KB - 782 downloads) finomrak.jpg (142KB - 375 downloads) cedo milinkovickreso.jpg (145KB - 352 downloads) mirko.jpg (149KB - 413 downloads) mirna.jpg (146KB - 344 downloads) pikado.jpg (158KB - 362 downloads) marta.jpg (127KB - 373 downloads)
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Omi je već odlepršao, ali zato Riječka pi.ka samo što nije...
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Došlo je još gostiju, Trešnjevka, AK Krka i friški državni SLO brvak u F1A, Mirkova Silvana sa šampanjcem...
Puhane su svječice i rezana je torta...
(rodjendanska tortica.jpg)
(mirkosesmije.jpg)
(rezanje torte.jpg)
(rezanje torte1.jpg)
(rijeckapodruznica mkz.jpg)
(varazdinci&tresnjevcani.jpg)
(marin&boc.jpg)
(gospodja Korajac.jpg)
(AK Krka i dzavni prvak Dane.jpg)
(bubi.jpg)
(40.jpg)
Attachments ---------------- rodjendanska tortica.jpg (139KB - 348 downloads) mirkosesmije.jpg (110KB - 356 downloads) rezanje torte.jpg (113KB - 350 downloads) rezanje torte1.jpg (121KB - 373 downloads) rijeckapodruznica mkz.jpg (119KB - 369 downloads) varazdinci&tresnjevcani.jpg (128KB - 390 downloads) marin&boc.jpg (136KB - 357 downloads) gospodja Korajac.jpg (93KB - 389 downloads) AK Krka i dzavni prvak Dane.jpg (114KB - 354 downloads) bubi.jpg (109KB - 351 downloads) 40.jpg (91KB - 354 downloads)
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Varaždin | Je fakat, torta je bila fina. Ja pojeo dva komada ...
Čestitke još jednom ----- Krešimir Hrastovec
[img]http://condor.ephemeride.com/i/bdg/117.jpg[/img]
[img]http://stats.condor.cc/10125.png[/img] |
|
|
|
Extreme Veteran
Svi smo dosli, ali Darija nije bilo..... ----- Damjan,
Aeroklub KRKA |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | E jebi ga kad te krene krene. Nisam došao jer je Maja dobila upalu pluća i u subotu je smještena u bolnicu. To je bio razlog
|
|
|
|
Regular
Location: Varaždin | fina klopa, ugodno društo, hvala vam na tome dečki, želim vam još mnogo leta
napomena, striček Karić jedini zna kak se hrana pravilno začini |
|
|
|
Elite Veteran
Bio i obnevidio od silnog prežderavanja
Dao bog da i iduće godine slavili 40godišnjicu ----- __________________
Veseli i zdravi bili |
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Veliko Hvala svima koji su nam čestitali 40. rođendan, a posebno onima koji su ga sa nama i proslavili.
Žalosti samo činjenica da se nekolicina članova nije pojavila na proslavi, ali to služi samo njima na čast
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Međimurje | Iako sa malim zakasnjenjem cestitke i od mene... 40 godina, lijepe su to godine ----- Što je to EPOXY smola?
EPOXY smola je materija koja s vremenom zamjeni svu balzu na modelu. |
|
|
|
Expert
(P2270130.jpg)
(P2270132.jpg)
(P2270133.jpg)
(P2270138.jpg)
(P2270139.jpg)
(P2270140.jpg)
Attachments ---------------- P2270130.jpg (65KB - 421 downloads) P2270132.jpg (68KB - 413 downloads) P2270133.jpg (47KB - 416 downloads) P2270138.jpg (66KB - 397 downloads) P2270139.jpg (64KB - 409 downloads) P2270140.jpg (62KB - 403 downloads)
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Bihać | Vidim bilo je lijepo,svaka čast za feštu i još jednom sve najbolje ! |
|
|