|
|
New user
| Kao prvo, dobro došao u svijet Aeromodelarstva.
Kao totalnom početniku, preporučujem ti F5J.
To je model RC jedrilice sa elektromotorom.
Ovo je preporuka ako želiš odmah početi sa RC modelima.
Ako želiš prvo napraviti i bacati modele za slobodan let da dobiješ neko predznanje u gradnji modela, preporučujem ti F1A. |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Expert
bt će da si mislio na F1H...
ili ti A1 - kategoriju za seniore i juniore, od koje bi svi trebali početi ako ne misle samo kupovati gotove modele... ----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Slazem se sa Drazenom... ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
First planning,second altitude !!!
Sto vise treniras, treba ti manje srece !!
E K |
|
|
|
Extreme Veteran
Kum |
|
|
|
Expert
bt će da si mislio na F1H...
ili ti A1 - kategoriju za seniore i juniore, od koje bi svi trebali početi ako ne misle samo kupovati gotove modele...
Da !! na F1H ili neku manju poc, RC jedrilicu-2 kom !!
Nikako elektro za pocetak kako kaze leteca pig,,
I usput ....-leteca pig ,,,kad ti se klikne na nick,, otvori se onaj prozor gdje bi ti trebalo biti ime,,,
a ne opis radnog mjesta kod kuce !!ss -----
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ma najbolje rjesenje je mali "STIROSOLAC" tako svi krecu da se bave aeromodelarstvom.....mozda..... :ble POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Gornji Grad-Medveščak | Ekipa, ja mislim da je najbolje početi sa malim papirnatim modelom. Onda gađaš prolaznike u svojoj ulici sa prozora i kada si dovoljno vješt da pogodiš prolaznika,a da on ne shvati odakle je doletio papirnjak, spreman si na nešto bolje :-)
LP,Diogen ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Slazem se sa Damirom,za papirne modele POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Visoko - Nisko | Najbolje je da zavrsis skolu letenja pa da imas PPL dozvolu a onda predji na penjace pa gumenjake pa jedrilice a tek onda na papirne jer to je ipak samo papir......... |
|
|
|
Extreme Veteran
Ma najbolje rjesenje je mali "STIROSOLAC" tako svi krecu da se bave aeromodelarstvom.....mozda..... :ble POZDRAV
Kerko,to sa "stirolcem" možda važi za tvoju generaciju,u moje vrijeme se nije kretalo s tim ,a niti je bilo tako kvalitetnih pjenastih materijala te tako lako i brzo sastaviti sve to.Balzov materijal je najbolji početak (a može malo i karbona),a oni još stariji će možda spomenuti domaće materijale furnir,lipa,smreka itd... Ovo danas se skoro sve svodi "na gotovo" !!!=??
F1-N tj klizači su "pravi put"!!!
Edited by hari 13/3/2008 13:57
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Eh hary slazem se potpuno s tobom, "BALZA" na prvom mjestu.!!! I ja i Tarik smo krenuli isto s "BALZOM" pravili smo "SOBNE MODELE" pa tek onda "STIROPOLCE"!!!! i na kraju dosli do F1A!!!! POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Visoko - Nisko | Ja sam prvo dobivo gotove avioncice ,, od plastike i od stiropola,, a kasnije sam shvatio da je zanimljivo pa poceo sam i da pravim,, al et takva situacija da modela nisam napravio vec godinu...... |
|
|
|
Extreme Veteran
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | Tarik - 13/3/2008 21:15 aaaaaaaaaaaaaaaa Mislim da je irelevantno s kojim poceti, stvar je ukusa - crna ili plava...ionako s vremenom sve dodju na red!
(easystar_crna.jpg)
(easystar_plava.jpg)
Attachments ---------------- easystar_crna.jpg (42KB - 15 downloads) easystar_plava.jpg (112KB - 14 downloads)
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Gornji Grad-Medveščak | Zzechner, iako si zaboravio na brinete, nominiram te za post godine :-)
D. ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Ja mislim da je bolje pocet sa crnom....... POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Bihać | Evo vas dvojica "mudonja" i ostali tinejdžeri modelari,ovo što vam Zoran nudi je ipak najbolji početak.Još ako su cure stvarno "easy" užitak "praćććććkanja" je veći!!!!!!
Otud ovaj smajlić sa isplaženim jezikom,da znate što vam je s njima činiti (a ne u smislu ruganja!!!???) |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Hary,treba imat snage i "KONDICIJE" da bi mogao dobro "ISPRACKAT"......mozda... POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Gornji Grad-Medveščak | Nego, Elmine, onako usput: vidim da treniraš u Visokom. Reci, ima'l tamo piramide ili je to sve skupa 3,14zdarija?
LP,Diogen ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Eh vako Damire!!! Zivim u Visokom i treniram u Visokom."PIRAMIDA SUNCA" mi je tacno iznad kuce,i sve se vidi.Iz zraka se vide sve 4 strane.Ako ste zainteresovani dodjite meni pa ce mo ic na "PIRAMIDU"
POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Gornji Grad-Medveščak | Ako me put navede u Visoko, moram to vidjeti !
Pozz,
D. ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Samo Javite kad budete htjeli!!! POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Elite Veteran
Damir ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Visoko - Nisko | nije furka vise ni Piremida sad su tuneli veci izazov .........ispod visokog mreza tunela!!!! |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Visoko - Nisko | evo slike piramide sunca najvece piramide na svjetu!!!!
Edited by Tarik 17/3/2008 21:22
(P6030048.JPG)
Attachments ---------------- P6030048.JPG (100KB - 14 downloads)
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Visoko - Nisko | dole u lijevom donjem cosku vide se kameni blokovi |
|
|
|
Elite Veteran
Location: BiH -Visoko-Ljetovik 27. | Eto Damire "PIRAMIDE" inace je to slikano iz privatnog aviona koji moze da vrsi "Turisticko letenje po Bosni ali i dalje" POZDRAV ----- SVIJET VOLI POBJEDNIKE!!!
BiH F-076
E K |
|
|
|
Extreme Veteran
Edited by Tarik 17/3/2008 22:00
|
|
|
|
Expert
nije furka vise ni Piremida sad su tuneli veci izazov .........ispod visokog mreza tunela!!!!
ima li negdje na netu za pročitat nešto o vašim tunelima??
ajde, pošalji mi neki link...
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Visoko - Nisko | Evo jedan link pa vidi imal sta novo!!!!
http://www.piramidasunca.ba/ |
|
|