|
|
Expert
čini mi se da je greška u raspisu - piše da je F1H samo za juniore, dok je to kod nas kategorija za sve uzraste (i velike i male)
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | Dražen - 12/9/2009 20:49 čini mi se da je greška u raspisu - piše da je F1H samo za juniore, dok je to kod nas kategorija za sve uzraste (i velike i male) Ne brini, dobro si procitao. Organizator raspisom poziva kategorije po svom opredjeljenju. FAI kategorija ima koliko je propisano, a kod nas organiziramo natjecanja samo za dio. ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
|
|
Expert
Ne brini, dobro si procitao. Organizator raspisom poziva kategorije po svom opredjeljenju.
U tom slučaju ispada da bi u KH seniori imali manje tekmi od juniora i time bili u nepovoljnijem položaju za izračun hrvatskog kupa. po tome ta se tekma nemože bodovati za KH u F1H, što je šteta s obzirom na ionako mali broj tekmi.
da li se to može riješiti na neki način - u pitanju je maksimalno jedno sudačko mjesto...
Edited by Dražen 14/9/2009 09:16
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Veteran
Location: Sisak | U prilogu su rezultati s uspješno odrađene današnje tekme,
i nadam se na zadovoljstvo prisutnih takmičara.
Vremenski uvjeti odlični, vjetra gotovo ništa, temperatura OK.
Još jednom zahvaljujem na učešću i nadam se
da se dogodine vidimo i u većem broju i na boljim terenskim uvjetima.
Pozdrav,
tepi
Attachments ---------------- Posavina_2009_rezultati.xls (52KB - 108 downloads)
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Banja Luka | Dobro jutro od Dijane i Robija! Napokon smo stigli kuci! Takmicenje je bilo odlicno, vrijeme jos bolje....Hvala svima na podrsci a posebno Lekiju na velikoj pomoci! |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Banja Luka | A,evo i par slicica http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/photo-thumbnails.asp?al... |
|
|
|
Expert
Location: Rijeka | Izgleda,bila je dobra utakmica .Čestitke svima, a posebno pobjednicima! |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Split | Utakmica i vise nego dobra,vrime super,cestitke pobjednicima"Vinko i ja cu ojačat,suci ono na kraju je bio očit prekršaj,Dario je svijedok" |
|
|
|
Expert
Utakmica i vise nego dobra,vrime super,cestitke pobjednicima"Vinko i ja cu ojačat,suci ono na kraju je bio očit prekršaj,Dario je svijedok"
Čestitke najboljima ,,a pogotovo timu F1B !!
( A dičeš Bosančinu za svjedoka ?? jesi normalan ???? ) -----
|
|
|
|
Extreme Veteran
A gdje bijaše raspis na ovom forumu,nismo znali da je tekma bila ovaj vikend inače bi nas nekoliko došlo iz Bihaća!? |
|
|
|
Expert
Edited by Igor 21/9/2009 22:40
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Bihać | O yes,hvala Igore link mi je direkt na forum pa na index rijetko klikam,za ubuduće trebao bih !!! |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | Nazalost radi unaprijed primljenih obveza nisam nazocio ovom prelijepom natjecanju. No, AMKS nije mali klub i "radi jednog vlak ne stoji", sto se i ovaj put dokazalo! Hvala svima clanovima na angazmanu i uspjesnoj provedbi natjecanja. Cestitam svim ucesnicima na sportskoj i kolegijalnoj atmosferi. Najvise mi je drag "povijesni ulazak" cak nova četiri natjecatelja iz AMKS u svijet F1A jedrilica i pet novih juniora u svijet F1H jedrilica, čime se dokazuje opravdanost ovakvih natjecanja! Naravno, posebna cestitka svim osvajacima trofeja. ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | Što se tiće Tonija, ja sam svjedok događanjima:
Prvo je Tuta silom natjerao Sokola da baci model u petom startu u rupu. Pokušao je silom da natjera i Tonija , ali se Loren umiješao i kad je vidio dvojicu jačih odustao je. Zato je imao dva starta da smišlja novu zločestoću za Tonija i u osmom startu je uradio ono što mu je uradio.
E moj Tuta , još se pitaš što Sonjo i Cehner nisu došli,...., ma pročitali te ljudi na vrijeme. A u stvari nek Toniju ovo bude škola , kad nije vjerovao Igoru koji ga je upozoravao na tebe. |
|
|
|
Extreme Veteran
, kad nije vjerovao Igoru koji ga je upozoravao na tebe.
A tko bi vjerovao kada ste ti i Bobo bili Igorovi glasnogovornici u Korenici, pa su ljudi mislili da se zaje....! ----- nenad |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Split | Prijatelju Darijo fala ti šta si mi otvorija oci,a šta cu ja naivno virova Bobi i Banjcu"kao drž se Vinka,slušaj nega i njega i njegove savjete"Darijo još jednom velika ti hvala!!! |
|
|
|
Expert
Prijatelju Darijo fala ti šta si mi otvorija oci,a šta cu ja naivno virova Bobi i Banjcu"kao drž se Vinka,slušaj nega i njega i njegove savjete"Darijo još jednom velika ti hvala!!!
A nemojte vi meni protiv Vinka ,da se mi nebi svadili ,,,, pa sve vas je naučio kako i šta treba !! I meni je profesor bio i ostao !!
A ti Bosanac ne zavađaj ljude okolo !! Posvadio si mene i Hebiba ,,pa sad oš i njih !! : -----
|
|
|
|
Expert
Location: Rijeka | Vinko je moj zemo, i lokalpatriota.Nemoj da čujem još koju lošu riječ.A ti i ja Darijo,još čemo razgovarati. |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | E moj Sonjo, nekažem da nevoli Vinko pomagati ljudima,...., voli. Ali kad ga ti ljudi počnu šiti , ..., e onda druga priča. Treba i tebi da se desi kao Sokolu ili nedao Bog kao Toniju , pa da progledaš. A ti Igore po starom. Ovdje sve lijepo, ali iza leđa drugačije. Misliš da Vinku nismo rekli šta si sve o njemu pričao?
p.s. Pošto Igore nisi bio na tekmi da ti opišem što je bilo: pustio je gumenjaka prema Tonijevom gumenjaku kao što je Dražen ispustio tebi jedrilicu ,pa ti sad razmisli. Ja se baš nebih klinčio da ti je zemljak. Jesam li u pravu oštečeni , jadni prijatelju Toni? Reci što ti para srce i dušu , reci!
Edited by darijo 22/9/2009 20:42
|
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Split | A šta rec moj Darijo sve znaš,ništa idemo dalje,nac novog mentora nije mi velik izbor gumica u Hrvatskoj,javit ce se covjek iz sijene?? |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Zagreb | MA na kraju krajeva nekog ko ti je i bliže!!!!!! |
|
|
|
Expert
Location: Mostar | Eto ,nekako ja sam njemu najbliže ALI ,,,ja nebi bez,,,, da na trening ponese ! Litar,dva crnog i pola kila slanih srdela !! Jbg ,ništa mukte !
(samo nek nenosi onaj "cvicek " !! To je za ove što hoče da se "legalno eutaniziraju"" )
Edited by sony 23/9/2009 22:02
-----
|
|
|
|
Expert
|
|