|
|
Expert
Location: Zaprešić | Po kalendaru natjecanja za 2009. godinu, 24. 10. 2009. najavljena je Požega kao domačin F1N natjecanja. Kao osobu zaduženu za F1N kup, zanimaju me, a vjerujem i ostale, detalji o dvorani u kojoj je natjecanje planirano. Zato molim organizatora da potvrdi natjecanje i da nas obavjesti o detaljima vezanim uz dvoranu. U slučaju da organizatori nisu članovi forum, molim Vas (članove) da mi putem privatne poruke ili ovdje date neki kontakt s organizatorom
Hvala ----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Extreme Veteran
Location: Bihać | Dlaka,je li imate konačan kalendar tekmi za F1N jer planiram se i ja ubaciti ako bude moguće do Nove godine!Dvorana bi trebala biti nova bez tribina i nadam se 15 m visine ! |
|
|
|
Expert
naš kalendar je definiran za natjecateljsku godinu, mada je to zimska klasa i tekma se od oktobra do marta (cca).
za sada je kalendar definiran jedino za ovu godinu, ali tekme koje su bile početkom, druge godine u načelu prate svoj termin.
pogledaj:
http://www.aeromodelarstvo.net/kalendar_natjecanja.asp?Godina=2009&...
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Expert
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Member
nije me bilo nekoliko dana pa se sad javljam.
Požega ide, dobit ću potvrdu u petak ali mi je već rečeno da je 100% sigurno
24.10.2009 od 8-17 sati
dimenzije 45x25, visina 9 m i još nešto prostora iznad mjesta za sjedenje
(img_2084.jpg)
(Sportska_Dvorana_Grabrik-Unutrasnjost.jpg)
Attachments ---------------- img_2084.jpg (20KB - 22 downloads) Sportska_Dvorana_Grabrik-Unutrasnjost.jpg (66KB - 20 downloads)
|
|
|
|
Expert
dvorana sve pet.
Zapreščani dolaze sigurno.
|
|
|
Member
24.10.09. jedino mala sitnica, natjecanje bi trebali završiti do 16 sati kada počinje neka utakmica) ali mislim da stignemo.
Ako mislite da je to problem javite...
|
|
|
|
Member
(raspis pozega.JPG)
Attachments ---------------- raspis pozega.JPG (152KB - 21 downloads)
|
|
|
|
Member
1) Za one koji dolaze iz ZG: na ulazu u PŽ 100 m nakon benzinske odvojiti se desno i samo ravno do trga (centar), poslije trga 150 m sa desne strane je dvorana, malo je uvučen ulaz (parking)
2) Smjer OS i SB, kad uđete u grad na prvom kružnom toku proći ravno (drugi izlaz), cesta je laganu uz brdo i poslije drugog "ležećeg policajca" cca 10-20m skrenuti lijevo u dvorište (parking)
ako se netko izgubi moj mob: 098 56 44 56
Zoli |
|
|
|
Expert
Location: Zaprešić | Dok ne stignu kompletni rezultati, samo ukratko.
F1N-150: 1. Balaško Marijan MAK Trešnjevka 87,6 2. Bombek Igor MK Zaprešić 82,3 3. Špehar Dominik MK Zaprešić 79,6
F1N-150 juniori: 1. Balaško Marijan MAK Trešnjevka 87,6 2. Pacanović Dominik CTK Čeminac 73,7 3. Novoselec Ivana MK Zaprešić 67,6
F1N-150 osnovna škola: 1. Novoselec Ivana MK Zaprešić 67,6 2. Purgar Matija OŠ Čeminac 64,0 3. Novoselec Filip MK Zaprešić 59,8
F1N: 1. Kosir Damir MK Zaprešić 129,4 2. Zobec Vilim AK Karlovac 101,0 3. Sturmer Bojan MK Zaprešić 99,0
F1N juniori: 1. Balaško Marijan MAK Trešnjevka 93,4 2. Modrić Luka MK Zaprešić 82,6 3. Novoselec Filip MK Zaprešić 80,6
Najduži let: Kosir Damir 44,2 sekunde
Hvala organizatoru na lijepoj tekmi. Nadam se da se i nagodinu vidimo na istom mjestu.
|
|
|
Extreme Veteran
Edited by BuBizgb 24/10/2009 19:57
|
|
|
|
Expert
balaško majstoreeee !!
----- .
fala q_cu i Zaprešić ima Svjetskog Prvaka...
. |
|
|
|
Member
Location: zagreb, zupanja | hehe herman je popusio trece mjesto f1n za 4 desetinke XD lol! balasko tako treba ----- http://pilotgirl.blog.hr |
|
|
|
Member
Hvala Osječanima i Bojanu na pomoći
Nadam se da je sve prošlo ok i ako imate zamjerki javite da iduće godine to popravimo.
Još našto, kolega koji je pisao uplatnice zaboravio je staviti brojeve pa ih upišite sami ovim redoslijedom AK Osijek 1/09, ZTK Valpovo 02/09, OŠ Čeminac 03/09, AK Karlovac 03/09, MK Zaprešić 04/09, ZTK Zaprešić 05/09, MAK Trešnjevka 06/09
Evo i rezultata u prilogu
Edited by zoli 26/10/2009 09:37
Attachments ---------------- F1N_Indoor_Pozega_2009 Konacni poredak1.xls (88KB - 497 downloads)
|
|
|