|
|
Veteran
Pretpostavljam da ima zainteresiranih pa sam stavio link na rezultate sa tekme iz Mađarske.
http://www.f3j.hu/English/results.htm
Ukratko, tekma je bila više nego zahtjevna zbog rafalnog vjetra koji je na momente dosezao i preko 12 m/s. Sudjelovalo je 25(30) natjecatelja iz 5 država. Letjelo se 7 kvalifikacijskih i 3 finalna turnusa, a 9 najboljih je išlo u finale. Na početku je bilo manjih tehničkih problema oko obračuna rezultata po novom pravilniku ali je natjecanje završeno korektno. Zbog jakog vjetra bilo je dosta lomova zbog čega neki nisu mogli završiti finale. Interesantno je da se prvi start sa punim vremenom dogodio tek pred kraj prvog dana, a upravo takvo vrijeme radilo je velike razlike u bodovima. Letio sam sa full carbon Xplorerom natovarenim sa sa 600 gr. balasta tako da nije bilo problema
sa vraćanjem na točku.
Danijel i Ivica odradili su odličan šleperski posao te im ovim putem zahvaljujem na nesebičnoj pomoći.
LP,
Saša
|
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Elite Veteran
www.atelierfly.com |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Gornji Grad-Medveščak | Bravo Saša, vidimo li se na 'Fiziru'?
D. ----- Naš hangarčić: http://web.vip.hr/385915861879.vip/Index.html |
|
|
|
Veteran
Location: Zagreb | Naravno, upravo sam se prijavio. Moram jos malo modificirati model jer mi je Mimi dao par korisnih savjeta.
Vidimo se u Ludbregu!
Lp,
Sasa |
|
|
|
Extreme Veteran
Location: Ludbreg | Čestitke za odluku na odlazak na tekmu i još veča za ostvaren rezultat. ----- Pozdrav
Mimi |
|
|
|
Veteran
Location: Čakovec | Bravo za odličan rezultat i plasman. Znači nikaj novoga u Kiskunfelegyhazi, vjetar uvijek, nekad jak, a nekad još jači. Zato je i ovaj rezultat posebno vrijedan. Zanima me da li je smještaj na aerodromu još uvijek onak luksuzan.
Danijel Štefičar |
|
|
|
Veteran
Location: Koprivnica | Što drugo reći nego BRAVO SAŠA ! Pozdrav Marinko |
|
|
|
Veteran
LP,
Sasa
(Kiskun boys.jpg)
Attachments ---------------- Kiskun boys.jpg (118KB - 12 downloads)
|
|
|