|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | Raspis za natjecanje se nalazi u prilogu. Dobrotom moderatora bit ce otvorene i on-line prijave. Dobrodosli u sto vecem broju!
Edited by zzechner 11/5/2009 19:13
Attachments ---------------- Mem Kup S.Paulina_2009_Raspis.doc (102KB - 50 downloads)
----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
Site Sponsor | my ad code here... |
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | 50 - tak pregleda i jos niti jedna prijava? ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
|
|
Expert
"Pod pokroviteljstvom Zajednice tehničke kulture Grada Siska organiziramo natjecanje za juniore u kategoriji slobodnoletećih modela F-1-H pod nazivom:
“ MEMORIJALNI KUP STJEPANA PAULINA “
koje će se održati na letjelištu Šašna Greda kraj Siska, dana 23. svibnja 2009. godine..."
Do sada prijavljena 3 "juniora": 1. Brezičević, Željko CRO AMK Sisak 2. Vukčević, Ivan CRO AMK Sisak 3. Vukčević, Ivan,st. CRO AMK Sisak
----- rdjavom ku*cu i dlaka smeta |
|
|
|
Member
Location: Sisak | Da, to sam i ja primjetio, ljudi ne čitaju raspis!!!!
Predsjedniče, večeras u klub, to se mora danas riješit!!!
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | Ivuk - 19/5/2009 11:46Da, to sam i ja primjetio, ljudi ne čitaju raspis!!!!Predsjedniče, večeras u klub, to se mora danas riješit!!! 1.Predsjednik je od subote na bolnickom lijecenju od posljedica trovanja hranom. Pametno (i iskusno) sam jos u cetvrtak odlozio vruc burek na sjedistu auta da se dodatno termicki obradi...2.Tepic je u toku sa svim sto smo dogovarali. Ti slobodno prijavi svoje poletarce. 3.Dosad prijavljeni seniori su rijetko vidjeni clanovi kluba, uvijek dobrodosli da pomognu na svakom natjecanju. Brezicevica uzmi za pomocnika nekom od svojih klinaca, a Vukcevice rasporedite u suce! Nek prevezu stolice za suce i tendu iz skladista. Vama ionako ostaje ostala oprema za sudjenje i obradu rezultata...Pozdrav svima,ZZ ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
|
|
Regular
Location: Sisak | Da istina da nisam citao raspis, slobodan sam za vikend i doci cu pomoci sto bude trebalo!
Lijep pozdrav i vidimo se na livadi! |
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | http://www.aeromodelarstvo.net/Prijave/prijava.asp?Kategorija=F1H&N... ----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
|
|
Member
| Joj dlaka kaj si se odmah zapalio kaj su se prijavili i seniori u A1 , inače je zadnjih par godina bilo za sve tekma al odkad nema pojedinačnih pehara za seniore nego su i svi u borbi za pokale"neki modelari" su prekinuli svoju A 1 karijeru ...lako je bilo osvojit pehar kad je bilo 4 natjecatelja |
|
|
|
Veteran
Location: Sisak | Nije nas bilo puno, ali je atmosfera bila dobra.
Jutro s malo jačim vjetrom, ali je većina modela preživjela.
Rezultati su tu, a nadam se da će i koja slika.
Pozdrav,
tepi |
|
|
|
Veteran
Attachments ---------------- 2009-F1h-Paulin memorijal.xls (18KB - 110 downloads)
|
|
|
|
Elite Veteran
Location: Sisak, Hrvatska | Atmosferu s natjecanja mozete vidjeti u albumu:http://www.aeromodelarstvo.net/Forum/photos/photo-thumbnails.asp?albumid=103&Page=2&sortdir=desca osvajači trofeja su:
(P5230039.JPG)
Attachments ---------------- P5230039.JPG (72KB - 8 downloads)
----- Lic. No CRO F-053 / FAI 70026 |
|
|
|
Veteran
|
|
|
Veteran
|
|